Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?
July 7, 2017
inruilcalculator auto
Wat is de inruilwaarde van mijn auto?
July 7, 2017
Show all

Wat is mijn auto waard?

hoeveel is mijn wagen waard

Vind je het hoog tijd voor een nieuwe auto? Ben je niet meer helemaal tevreden over je oude exemplaar of wil je gewoon heel graag een nieuwe? Dan kan de zoektocht naar een nieuw exemplaar beginnen. De aankoop van een nieuwe auto is echter een dure grap en precies om die reden zou het mooi zijn als je voor je oude auto nog wat geld terug zou krijgen. Wanneer je oude auto nog in een zeer goede staat is, dan is dat natuurlijk vanzelfsprekend. Maar wist je dat je ook nog een mooi bedrag kunt krijgen voor een auto die klaar is voor de sloop? We leggen je graag het een en ander uit over het bepalen van de waarde van je auto zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kun je dat geld mooi besteden aan je spiksplinternieuwe auto. Dat scheelt weer in de kosten.

 

De waardebepaling van je auto

Hoeveel is mijn wagen waard? Het kan lastig zijn om de waarde van een auto te bepalen wanneer deze al een aantal jaren oud is en flink wat kilometers heeft gereden. De nieuwwaarde van de auto is op het moment van aankoop makkelijk te achterhalen door simpelweg naar de aankoopprijs te kijken, maar jaren van gebruik zullen de waarde van de auto doen verminderen. Wanneer je je auto wilt gaan verkopen dan is het verstandig om eerst te weten hoeveel je wagen nog waard is. Dan kun je namelijk beter de onderhandelingen ingaan. Maar hoe kom je erachter hoeveel ervan de waarde afgaat door bijvoorbeeld een hoge kilometerstand, deuken in de kappen of krassen op de lak? Daarvoor kun je het allerbeste de hulp inschakelen van een professional. Die kan door middel van een taxatie eenvoudig bekijken hoeveel je auto nog precies waard is. Maar wat doe je wanneer je auto vrijwel helemaal total loss is?

 

Het verkopen van een sloopauto

Hoewel je dit misschien niet verwacht is het ook mogelijk om een schadeauto te verkopen. Nu vraag je je misschien af wat een sloopauto dan nog oplevert en die vraag kunnen we eenvoudig voor je beantwoorden. Op de website voer je namelijk je kenteken in of je belt even met een van onze collega’s voor een offerte. Op basis van de schade aan je auto doen wij binnen 10 minuten een bod op je sloopauto. Ga je akkoord met dit bod? Dan maken we graag een afspraak met je om gratis je auto op te komen halen. Voor je het weet ben je ervan af en houd je er een mooi zakcentje aan over.

Comments are closed.