Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

hoeveel is mijn wagen waard
Wat is mijn auto waard?
July 7, 2017
Show all

Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Heb je onlangs nog een ongeluk gehad met je auto en ziet ‘ie er niet meer op z’n best uit? Zitten er bijvoorbeeld flinke deuken in de kappen of wil je auto in z’n algemeen helemaal niet meer starten? Dan wordt het hoog tijd voor een nieuw exemplaar. Maar niet voordat je je oude auto hebt weggedaan natuurlijk. Als een auto flink wat schade heeft opgelopen gaan mensen er vaak vanuit dat ze er niets meer voor terug kunnen krijgen en geven ‘m daardoor gratis weg of brengen ‘m weg. Maar wist je dat je bij een sloperij er echt nog wel wat geld voor terug kan krijgen? Afhankelijk van de schade en de verdere staat van de auto wordt bepaald wat de auto nog waard is en dan bestaat er zomaar een kans dat een autosloopbedrijf je er nog een mooi bedrag voor kan betalen.

 

Hoe gaat het in z’n werking?

Ga er dus niet al te snel vanuit dat je schadeauto niets meer waard is en ga eerst eens langs een sloperij om navraag te doen. Bij een betrouwbare sloperij kun je namelijk op een eerlijke manier een vergoeding krijgen voor je auto. Al vele mensen gingen je voor en keerden met een leuk zakcentje huiswaarts. En het fijne is misschien nog wel dat je nauwelijks de deur uit moet. Via internet kun je namelijk eenvoudig opvragen hoeveel jouw auto nog waar is. Dat doe je gemakkelijk door het kenteken van je kapotte auto in te voeren op de website. Ben je tevreden met het bedrag? Maak dan een afspraak en je auto wordt door professionals opgehaald bij jouw thuis. Je ontvangt het bedrag en het RDW-vrijwaringsbewijs. Je auto wordt vervolgens gemonteerd of gedemonteerd afhankelijk van de schade. Hierdoor wordt er of nieuw leven in geblazen of worden de onderdelen opnieuw gebruikt zodat er niets verloren gaat.

 

Wat krijg je voor je auto bij de sloop?

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat je nog voor je auto kunt krijgen. Maar wat krijg je voor je auto bij de sloop? De prijzen voor een autowrak verschillen sterk maar gelukkig hoef je enkel en alleen je kenteken in te vullen en dan doen wij de rest. Wij vertellen je vervolgens zo snel mogelijk wat je auto waard is. Vaak is dat al binnen tien minuten. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk zelf of je akkoord gaat met dit bod of niet. Het bod is gebaseerd op een aantal factoren. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het merk, het bouwjaar, of de lak beschadigd is, de technische staat, hoeveel kilometer ermee gereden is en of er schade is.

Comments are closed.